ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه سطح آماده‌باش ارتش اشغالگر از ترس عملیات ضدصهیونیستی افزایش یافت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آغاز گفتگوهای غیرمستقیم میان هیات‌ فلسطینی و رژیم صهیونیستی تناقض‌گویی‌های ترامپ در سالگرد نیروی دریایی آمریکا نماینده پارلمان فرانسه: «ماکرون» کشتی‌های امدادی به نوار غزه بفرستد مسئول فلسطینی: بعید است توافق سریعی درباره غزه حاصل شود جهاد اسلامی: مقاومت تا آزادی فلسطین ادامه دارد نتایج رسمی انتخابات نمایشی سوریه اعلام شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گزارشی از ایرانیان دیپورت شده از آمریکا پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستورکار باشد عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی واکنش نشان داد اعتراض ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو: طرح ترامپ آغاز پایان جنگ است مدیران کم‌کار، بیکار شدند! محبی‌نیا: تصویب کنوانسیون CFT، اشرافیتِ کارگزاران نظام به مسائل روز جهان را نشان داد وزیر امور خارجه آلمان: تصمیم گرفته‌ایم به اسرائیل سلاح ندهیم آیت‌الله علم‌الهدی: نقش «خواهران طلبه» نیازمند باز تعریف جدی است | ضرورت تشکیل کمیسیون مستقل و رسمی برای خواهران طلبه نارضایتی اساتید را برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان برطرف کنیم | ارقام حقوق استادان دانشگاه زیبنده کشور نیست برگزاری جلسه مقدماتی هیئت حماس با مقام‌های اطلاعاتی مصر شهادت ۳۵ تن از کارکنان نیروی پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه ینارت کریستین جین پیرلو مونترلس، تبعه کشور آلمان از اتهام جاسوسی تبرئه شد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی قابل حل است امیر سرلشکر حاتمی: باید از تجربیات جنگ ۱۲ روزه استفاده کنیم
سرخط خبرها

روحانی : استفاده ایران از ذخایر مالی خود در بانک‌های کره جنوبی حق روشن و واضح ما است

  • کد خبر: ۷۴۹۸۴
  • ۲۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
روحانی : استفاده ایران از ذخایر مالی خود در بانک‌های کره جنوبی حق روشن و واضح ما است
رئیس جمهور با تاکید بر این که استفاده ایران از ذخایر مالی خود در بانک‌های کره جنوبی حق روشن و واضح ما است، گفت: جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی از روابط بسیار خوبی برخوردار بودند که متأسفانه در سال‌های اخیر با مشکلاتی مواجه شده که امیدواریم هر چه زودتر این مشکلات حل و فصل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم دریافت استوارنامه «یون کانگ هیون» سفیر جدید کره جنوبی در تهران با بیان اینکه دو کشور روابط تجاری و بانکی بسیار خوبی در گذشته داشتند و کره جنوبی در بسیاری از پروژه‌های مهم ایران حضور داشت، اظهار داشت: در سال‌های اخیر بخاطر تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا، روابط دو کشور با مشکل مواجه شد که ضرورت دارد اینگونه مشکلات هر چه زودتر برطرف شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه برغم وعده‌هایی که کره جنوبی داده همچنان مشکلات بانکی و مالی بین دو کشور پابرجا است، گفت: در زمینه خرید تجهیزات و امکانات پزشکی و دارویی و حتی واکسن کرونا در استفاده از اموال خودمان در بانک‌های سئول باز هم با مشکل مواجه هستیم. در حالی که استفاده ایران از ذخایر مالی خود در بانک‌های کره جنوبی حق روشن و واضح ایران است.

روحانی اضافه کرد: مشکل مالی موجود بین ایران و کره جنوبی تأثیر بسیار بدی در اعتماد مردم ایران به کره جنوبی گذاشته است چرا که در دوران شرایط سخت کرونا مردم ایران نتوانستند از اموال خود در بانک‌های کره استفاده کنند؛ لذا امیدوارم کره جنوبی در فرصت‌های آینده بتواند با تلاش‌های مضاعف این مسأله را جبران کند.

«یون کانگ هیون» سفیر جدید کره جنوبی نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان، با بیان اینکه از دلسردی دوستان ایرانی خود از روابط تهران و سئول به خوبی آگاه است، اظهار داشت: شرایط اعمال شده که خارج از کنترل ما هم بوده است، روابط تهران و سئول را تحت تأثیر قرار داده است، اما امروز مأموریت ویژه دارم تا نهایت تلاش خود را برای تقویت روابط دو جانبه بکار بگیریم.

کانگ هیون گفت: اگر چه چشم‌انتظار نتایج خوب مذاکرات مرتبط با برجام هستیم، اما کره جنوبی زمان را از دست نخواهد داد و در حال مهیا کردن شرایط و آماده شدن برای توسعه هر چه بیشتر روابط دو جانبه هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->